Geenstijl hoaxt volstrekt factfree “verjagen Fleur Agema van zorgdemo” verhaaltje

Er stond een PVV-tent op deze zorgmanifestatie en voor die tent stonden 4 Internationale Socialisten met een bordje PVV nee. Uiteraard moest Fleur Agema toen “rennen voor haar leven”, althans volgens dit tweetje. Er is ook een twietje van Fleur: “Het was niet best vanmiddag maar we zijn goed weggekomen“. Nou de andere aanwezigen hebben niets gemerkt. De media ook niet. Dus echt super veel zal er wel niet gebeurd zijn. Maar dat maakt Geenstijl natuurlijk niet uit als ze maar iemand kunnen belasteren. Er bestaat ook nog zoiets als “feiten” maar die zijn in dit hoax-verhaaltje afwezig. Ik bedoel dat er iemand met een bordje staat hoeft geen reden te zijn om keihard weg te rennen.

Ik zie op de site van de Internationale Socialisten wel een standpunt over de PVV met betrekking tot zorg:

PVV geen vriend van de zorg
De PVV doet net alsof zij tegen de bezuinigingen op de zorg is, maar deed hier wel aan mee toen zij regeerde. Zo stemde de PVV in met een verhoging van de eigen bijdrage en winstuitkeringen in ziekenhuizen. De partij bezuinigde op het PGB en stemde tegen een meer inkomensafhankelijke premie. De PVV gebruikt moslims en migranten als zondebok om de aandacht hiervan af te leiden (socialisme.nu).

Kijk en dat zijn dan weer wél feiten.

Update: oh en er was blijkbaar ook een “kogel van links”, tenminste volgens dit eerste kamerlid van de PVV.

Update: de SP neemt afstand.
schandalig

9 gedachten over “Geenstijl hoaxt volstrekt factfree “verjagen Fleur Agema van zorgdemo” verhaaltje”

 1. “Rennen voor je leven” op hoge hakken is wel grotesk, net als de leugens die men vertelt. 🙂

 2. Raar gedoe, mensen laten spreken die zelf de boel afbreken. Lief rotsmoeltje van M. van Zanten even in herinnnering die écht u en u en u en u verzekerde niet bang te hoeven zijn om zonder zorg te komen. Per Saldo ( nota bene) had haar uitgenodigd.

  http://www.youtube.com/watch?v=NTEic3ikrm8

 3. “Rennen voor je leven” om te verhullen dat je geen enkel bezoeker had en de tent steeds leeg bleef.

  Kijk naar het argument “bedreigd” ( waar hebben we dit weer recentelijk gehoord?) – de bruinen komen steeds weer smoesjes te kort. 🙂

 4. Dit veroorzaakt onzekerheid. Is zij nu wel of niet bedreigd? Zo ja, dan vind ik dat fout. Zo nee, dan vind ik zeggen dat dit wel gebeurd is fout.

 5. @6 Nee, ze werd niet bedreigd alleen uitgejouwd en ook dat is een democraties recht,ze had hier stomweg niets te zoeken.

 6. Er zijn mensen die overal een bedreiging in zien, ze hebben grote angstige ogen en moeten naar de psycholoog volgens gangbare maatstaven.

  Een stukje taart schijnt voor hen een enorme bedreiging te zijn, moet je voorstellen. 🙂

 7. PVV houd toch niet van linkse hobbies ?

  Zorg, Onderwijs, Rechtspraak voor iedereen, Sociale voorzieningen, Wetenschap etc….

  Dus wat deed die Fleur daar nu eigenlijk….. ?

  Oh jah zieltjes winnen voor haar Lijder. Jammer alleen dat die PVVers dat zelf niet zien of willen zien. De VVD dus rechts is hun ergste vijand maar ze geven weer af op sociaal bewogen Nederland.

Reacties zijn gesloten.