Massaontslag in de langdurige zorg

U heeft het gehoord van Samsom: Nederland moet sterker en socialer. Daarom krijgen we nu massaontslag in de zorg. De gemeenten worden verantwoordelijk voor de thuiszorg en krijgen minder budget dan op dit moment beschikbaar is. Een groot deel van dit (mindere) budget zal opgaan aan gemeente-ambtenaren die de zorg moeten gaan inkopen. Vooral billen wassen en begeleiden van dementerende bejaarden zullen hieronder gaan lijden. Het is nog niet bekend wat de PVVDA met de massaal ontslagen zorgmedewerkers wil gaan doen; semi-vrijwillig met behoud van bijstandsuitkering de aardbeienvelden in jagen om tegen de MOE-landers te concurreren, of middels dwangarbeid hun oude functie alsnog laten uitvoeren, maar dan gratis. Er breken wel gouden tijden aan voor de diverse managers in de gemeentes (VK).

2 gedachten over “Massaontslag in de langdurige zorg”

  1. De endlosung kan beginnen…… vingers likken is en blijft de codenaam van Rutte I en II voor het onrendabelen vraagstuk.

    PVVDA dit uiterst rechtse kabinet (aan de GSers die hier komen dit is een RECHTS kabinet factfree kontendraaiers) is behoorlijk gevaarlijk. Ze spelen met mensenlevens alsof het niks is.

    Edith Mengele Schippers kan in haar met bloed besmeurde handen wrijven.

  2. Als al die op de keien getrapte mensen maar niet gaan sombere hè. Koop die auto, laat dat dakkapelletje plaatsen van uw riante – door de criminelen Samsom en Zijlstra (wat kunnen die twee eigenlijk? Hebben die twee ooit van hun leven een slag gewerkt? Iets belangeloos gedaan voor een ander? Het is net als de meeste bewoners van Wannsee am Innenhof gewoon parasitair tuig dat écht nergens maar dan ook nergens goed voor is.) uitgeklede – bijstandsuitkering. Een bijstandsuitkering in ruil waarvoor u wel ‘iets terug moet doen voor de maatschappij’ want gij zult nederig en dankbaar zijn….

Reacties zijn gesloten.