Gaat u gerust slapen, Edith Schippers (VVD) blijft gewoon aan

Je kunt ook niet even een ministerie aan een VVD’er overlaten of het gekonkel sijpelt binnen de kortste keren uit alle gaten. Nu blijkt Het Ministerie van VWS olv Edith Schippers (VVD) weer de onafhankelijk veronderstelde Nederlandse Zorgautoriteit onder druk gezet te hebben bij het alsnog toekennen van een reeds eerder afgewezen subsidie aan het Oogziekenhuis te Rotterdam.

Gaat dit Schippers haar kop kosten? Ik denk het niet. Aftreden na de zaak belazerd te hebben is zóóó 20e eeuw, nietwaar? Gaat dit de VVD beschadigen? Dat al helemaal niet. Want net zoals bij de PVV kan deze partij zich namelijk niet verrot genoeg gedragen wat hun electoraat betreft, die staan daar juist bij te juichen, dat past helemaal in hun maatschappijbeeld.

Wie het wel schade gaat toebrengen is de PvdA, die zich weer gedwongen zal zien koste wat kost een minister van hun kabinet te pardonneren, want vanwege de rampzalige peilingen kunnen ze zich geen kabinetscrisis veroorloven, dus doen ze braaf wat de VVD wil.

13 gedachten over “Gaat u gerust slapen, Edith Schippers (VVD) blijft gewoon aan”

 1. Schippers nog zo een vrouwen quota opvulmuts.

  Thatcher look: JA
  Thatcher arrogantie: JA
  Juiste opleiding: NEE
  Juiste ervaring: NEE
  Motivatie: EIGEN BELANG
  Medeplichtig aan moord: JA
  Oog voor het milieu: NEE
  Oog voor ouderen: NEE
  Oog voor zieken: NEE

  Geschikt als VVD minister. JA
  Soort ministerie. Maakt niet uit zolang het maar lekker graait.

  Helaas is dit geen grap. Dit zijn gewoon feiten. Veel plezier met haar ZOVEELSTE motie van wantrouwen.

  @John & co. Als me meeleest zoveel heeft rechts met je zieke buurman van doen. HELEMAAL NIETS.

 2. @Leon:
  Mbt opleiding: inderdaad, politicologie gestudeerd. Zelfs op Curaçao hebben we op Volksgezondheid een arts als minister zitten. Niet dat die zo geweldig is (denkt erg kleinschalig, zijn grootste wapenfeit tot nu toe is het herinvoeren van schoolmelk)maar hij gaat zich tenminste niet zo aan onmenselijkheid te buiten als Schippers.

  Is het trouwens geen belangenverstrengeling dat de man van Schippers (Sander Spijker) tot een paar maanden geleden, werkzaam was als hoofd innovatie en e-health bij het Slotervaart-ziekenhuis?

 3. “Is het trouwens geen belangenverstrengeling dat…”

  ALWEER? wtf..die tuthola Schippers hangt van belangenverstrengeling aan elkaar inmiddels.

 4. Belangenverstrengeling zou eerder de belangrijkste voorwaarde voor het aanstellen van een VVD-er op een leidende positie zijn.

  Daarom ook haar echtgenoot, doch de Tweede Kamer zijn nu bezig salarissen te trekken en er is geen tijd voor onderzoek, weet je wel.

 5. Wat er gebeurt onder Schippers heeft akelige proporties aangenomen: de klokkenluider Arthur Gotlieb die de NZA van binnen uit heeft onderzocht,heeft meerdere malen aan de bel getrokken om de misstanden te bespreken, is jarenlang gepest en de zelfmoord in gedreven.

  Deze man heeft een 600 pagina tellende rapport over de walgelijke werkwijze van NZA opgesteld en bij NRC afgeleverd die het niet durft te publiceren en zoekt de deksel van de doofpot onder druk van Schippers.

  Blijkbaar de belangen voor VVD in de Gezondheidszorg zijn zo groot dat er mensen worden afgemaakt en de doofpotten worden steeds dieper.

 6. De Zorg is dankzij de VVD nu een melkkoe.

  Concurrentie tussen ziekenhuizen heeft maar 1 ding tot gevolg. Dode patienten en een onbetaalbare zorg.

  Deze vrouw en haar VVD zijn levensgevaarlijk.

  Verder bezuinigd de VVD op de brandweer en dan heb je dat langer thuiswonen van ouderen die niet zo vlug zijn. Dus daar verwacht men ook meer doden dan normaal.

  Dus rechts heeft echt een endlosungsplan in werking gezet.

  Slaap lekker Nederland!

 7. Het endlosungsplan van dit kabinet is als volgt.

  1. Zorg onbetaalbaar maken.
  2. Door concurrentie tussen ziekenhuizen aan te wakkeren vallen de patienten tussen wal en schip en worden ze vermorzelt
  3. Landbouwgif gebruik geen strobreed in de weg te liggen.
  4. Gemeenten geestelijk zieken mensen laten beoordelen zonder deskundigheid.
  5. Gemeenten die hun handen al vol hebben overbelasten met zorg taken waarbij maatpakken weer loopholes vinden om als strijkstok te kunnen graaien.
  6. Zorginstellingen sluiten.
  7. Bezuinigen op de brandweer.
  8. Mensen laten mantelzorgen totdat ze zelf rijp zijn voor een ziekenhuis dan wel gesticht met dikke kans opdat je je baan verliest omdat je volkomen overbelast raakt.
  9. Verzekeraars zijn leidend.
  10. Een leger aan advocaten die medische blunders weg procederen waarbij de patient geen enkele kans heeft of al is gestorven.
  11. Een verdubbeling aan management lagen waar niemand wat aan heeft.
  12. Geen aanpak fraude en spook declaraties.
  13. Steeds hoger wordende eigen bijdragen
  14. Minder handen aan het bed.
  15. Kwaliteit van zorg neemt zienderogen af.
  16. Meer werklozen
  17. Meer stress
  18. Meer criminaliteit
  19. Meer ongeschoold onbekwaam personeel. Wellicht een legertje participatie lijfeigenen aan je bed als je dan toch zo nodig in een ziekenhuis moet liggen wegrotten.
  20. Pharma mafia waar maatpakken het leeuwendeel van budgetten pakken voor marketing en hun eigen zakken en maar weinig in onderzoek naar betere nieuwe medicijnen. En prijzen van medicatie 20 x over de kop laten om zoveel mogelijk bij elkaar te harken.
  21. Tabakslobby is leidend en een hetze tegen alternatieven.
  22. Niks doen aan kap regenwouden waar mogelijk planten groeien en dieren leven voor nieuwe medicijnen.

  Enz.

  Dus John en andere rechtse amoebes hier is het resultaat van rechtse medemenselijkheid. Rechts is en blijft de DODE TAK aan de boom der evolutie.

 8. Ik ben zo benieuwd naar rechts tegen geluid. En dat geld ook bij zaken zoals Milieu, Corruptie (VVD’er Du Jour), oplopende werkloosheid en dat soort zaken.

  Ik doe alvast een voorzetje.

  Zorg wordt duurder door linkse hobby’s zoals vergrijzen.
  Of Krapuulers zijn homo’s!
  Of blah blah blah Eigen volk eerst!
  Management is nodig iemand moet toch zijn zakken vullen.
  Marktwerking is goed want… gewoon omdat het goed is.
  *Geld gaat naar linkse hobby’s zoals buitenlanders

  *Terwijl Rutte geld geeft aan de Grieken(De graaibanken) en Bulgaren (WEEKERS IEMAND!?), de VVD de gastarbeiders voor eigen gewin hierheen gehaald heeft, En de VVD nu graag goedkope Polen wil, Buitenland oorlogen erdoor drukt etc.

 9. John hier graag je mening. Kun je niet. Rechts wanbeleid dood hier Nederlanders. Zoals altijd trouwens. En vergeet de NSB in het verleden niet.

  Die paar moslims. Als je daar bang van wordt ben je een schijtluis. Het loopt je dun in de broek niet. Omdat ze je WWB uitkering bedreigen.

  Gelukkig gaat de PVV niet goed. Wilders loopt op zijn laatste benen. Nederland heeft al een signaal afgegeven het niet met je eens te zijn na de minder minder uitspraak.

 10. Hier Lucie speciaal voor jouw WWB gebruiker. Een opfriscursus geschiedenis.

  Weer eens want anders dan RTL boulevard.

Reacties zijn gesloten.