Wij van WC-eend: ‘Dubbele pet VVD-senator geen probleem’

VVD’er Dupuis adviseert over het basispakket én controleert als volksvertegenwoordiger of het allemaal een beetje klopt. Althans dat moet dit voorstellen:

Minister van Volksgezondheid Edith Schippers (VVD) ziet er geen kwaad in dat VVD-senator Heleen Dupuis in een commissie zit die adviseert over het basispakket, terwijl zij ook zorgwoordvoerder in de Eerste Kamer is. Dat heeft Schippers woensdag laten weten in antwoord op vragen van de SP (metronieuws).

En zo blijft alles onder de pet.

2 gedachten over “Wij van WC-eend: ‘Dubbele pet VVD-senator geen probleem’”

  1. Deze Minister heeft ook twee petten op: Minister van gezondheidszorg en tevens Minister van de hilariteit, want ze vindt blijkbaar ALLES normaal.

    “…is het vreemd dat Dupuis de minister adviseert over de samenstelling van het basispakket, om vervolgens als senator weer een oordeel te moeten geven over de besluiten van de minister hierover.”

    Dit heet verstrengeling, maar daar moer je eerst over integriteit beschikken om dit te kunnen vaststellen.

    Langs deze weg krijgen we ook inkijk in de belevenis wereld van de verzekeraars want deze Minister fungeert tevens als belangenbehartiger van de Verzekeraars.

  2. Ministers en senatoren hebben meestal dubbele petten op ,waarvoor denkt u dat zij in de politiek zijn gegaan ,hoe meer petten hoe meer geld .En niet te vergeten altijd verzekerd van een goede positie een leven lang .

Reacties zijn gesloten.