5000 zorgbanen weg in Amsterdam

Alsof je een emmer leeggooit:

Door de bezuinigingen raken de komende jaren in de stad Amsterdam 5000 mensen hun baan in de zorg kwijt. Dat verwacht de gemeente. In Metro verklaart verantwoordelijk wethouder Eric van der Burg: ‘Aan die bezuinigingen kunnen we niets doen. Feit is dus dat veel mensen in de huishoudelijke hulp – want over die groep gaat het vooral – op zoek moeten naar iets anders.’ (Parool)

 

3 gedachten over “5000 zorgbanen weg in Amsterdam”

  1. En ik vind die allerlaatste alinea het ergste. En meneer Van den Burg zal het allemaal worst zijn, hij veegt zijn straatje schoon als er een journalist in de buurt komt en degene die zorg nodig heeft zoekt het maar uit.

  2. “En aan die bezuinigingen kunnen we niets doen. Feit is dus dat veel mensen in de huishoudelijke hulp – want over die groep gaat het vooral – op zoek moet naar iets anders ”, vertelt hij Metro.

    Lees: Mijn grote vriend Mark Rutte wil me dan nu niet in Den Haag hebben, maar tijden kunnen veranderen dus doe ik als VVd wethouder met een pretpakket niets maar dan ook totaal niets wat lijkt op rebellie tegen wat mijn VVd vrienden in Den Haag bedenken. Stel je voor dat ik mijn eigen glazen ingooi.

  3. Hij heeft zich wederom kandidaat gesteld als wethouder .En wat het schoonvegen van zijn straatje mischien kunnen de ontslagen zorgwerknemers dat voor hem doen ,tegen betaling ,maar dat zal wel niet .Deze gluipjanus zit zelf gebakken en heeft schijt aan een ieder

Reacties zijn gesloten.