Fuck Gods wil

Natuurlijk, een lachertje: ‘Gods wil,’ dus niet inenten.

Zet ze in quarantaine. Sluit ze op! Achterlijk toch? Dat is alleen voorbehouden aan kippen en varkens.

Daarom afmaken die Biblebeltkindertjes. Dat zal ze leren. En we gaan het ruimen noemen. Want kinderziektes moeten uitgeroeid worden. Als een kip niet ziek mag worden, als varkens niet ziek mogen worden, waarom mogen die gelovige snotapen het dan wel?

14 gedachten over “Fuck Gods wil”

 1. Je haalt me de woorden uit de mond. Laten we VVD’ers, PVV’ers en NSB érs en al het andere dat spot met beschaving ook gelijk even meenemen.

 2. Tja , wat raar dat het altijd nieuws is wanneer gelovigen kiezen voor niet inenten , maar Bio-dynmische bakfietsmoeders , vrije scholers en andere seculiere weigeraars , geen nieuws .. want alleen op hun (vrije ) schooltjes vallen ze als zieke groep op ..niet op hun Gordelgracht of in hun vinexwijk …

 3. Mensen willens en wetens met HIV inspuiten resulteert -terecht- in een jarenlange gevangenisstraf,.

  Mensen willens en wetens met een (mogelijk dodelijke) ziekte besmetten, en ze mogen naar de kerk blijven gaan om hun denkbeeldig vriendje te danken.

  Wanneer er een niet gelovige Nederlander komt te overlijden hierdoor, dan staan de SGP’ers te juichen, aangezien deze het liefst ‘alle anders-dan-hun-denkenden’ uit het straatbeeld wil. Kijk het SGP partijbeginsel er maar op na.

  Ik pleit voor verplichte vaccinatie, en zeker voor een verbod op politieke partijen gevuld met godsdienstwaanzinnigen die dwepen met een of andere entiteit.

 4. @3 en ik ben voor een scheiding van Brul-atheisten met een grote bek en de Staat … Ooit je verdiept in de verbanden tussen al die immmunisaties en allerlei nieuwe aandoeningen ?? er word geimmuniseerd voor ziektes waarbij het overlijdensrisico door de stoffen in de injecties groter is dan bij de ziekte zelf , zoals waterpokken .. Voor Polio en Pokken was er een heel goede reden , maar voor Mazelen , rode hond en waterpokken is die heel klein …

  Daarnaast de meerderheid van de niet immuniserende zijn niet de Christenlijken maar de “alternatieven ” vaak heel moderne stadsbewoners die hun kinderen alleen tegen de dodelijke ziektes wensen in te enten (DKTP ) en niet tegen iedere kinderziekte .. Mazelen is geen fucking AIDS maar een kinderziekte … Maar de meeste ouders willen niet dat hun kindjes deze ziektes krijgen , want dan kunnnen ze niet meer in de creche gedumpt en moet een van de ouders een paar karriere ruinerende dagen vrij nemen …

 5. gelukkig hebben we de keuze in nederland. al denk ik dat deze ons binnenkort wel afgenomen zal worden. vaccinatie is geen wonder middel. bovendien zijn de nieuwe vaccin’s niet echt vergelijkbaar met de wat oudere. hierbij word gebruik gemaakt van nieuwe experimentele technieken. genetische manupilatie kan zeer gevaarlijk zijn. waarom niet eerst een echt onafhankelijk onderzoek en dialoog over de toepassingen van deze experimentele middelen. vaccinatie plicht gaat bovendien in tegen het liberalisme ideaal. baas over eigen lichaam?

 6. @4, ben ik even blij dat ik mijn eigen géén ‘atheist’ noem, kan ik i.i.g. nog even blijven “brullen”.. 😉

  Maar goed, alle gekheid op een stokje.

  Om antwoord te geven op je vraag, of ik mij in het e.e.a. heb verdiept, kan ik ja zeggen.

  Uiteraard begon ik eerst naar informatie te zoeken op/ via het internet, en kwam er al vrij rap achter dat er enorm véél ruis binnen de aldaar beschikbare informatie was. Deze ‘ruis’ werd veelal veroorzaakt door ‘zij die tegen vaccinaties zijn’. Inderdaad, even doorgraven en ik kwam er snel achter dat deze ruis (mede) werd veroorzaakt door onze religieuse medemens. Alsook door (New-age) zwevers, die amper besef hebben wie, bijvoorbeeld, Helena Blavatsky was. O.a. zij en de ‘Theosophical Society’ hebben een ferme fundering weten te leggen, voor de hedendaagse ‘ruis’.
  Helaas.

  Ruis -zoals ook- de aanname dat ‘veel ouders niet willen dat hun kind ziek wordt, omdat ze dan een paar karriere ruinerende dagen vrij moeten nemen’.

  Werkelijk? Waar haal je het vandaan? Nee, werkelijk…geef ‘es een bron voor die stelling? Alsook dat het overlijdensrisico van, vaak hoger is dan hetgeen waartegen men een spuit geeft. Peer reviewed, uiteraard. Niet een of ander blogje van iemand met een of ander meninkje, dus.

  Overigens is HIV géén AIDS. Maar een virus welke kan resulteren in HIV/ AIDS – een ziekte die je *niemand* toewenst.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hiv
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS

  Oh, als je een beetje wil zien hoe men ruis veroorzaakt, dan is https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Vaccinatieprogramma aan te bevelen. Of de Engelstalige, waar men óók maar wat graag foutieve informatie in Wiki wenst aan te brengen.

  Maar goed, liever ook maar niet terug naar https://en.wikipedia.org/wiki/Inoculation 😉

 7. [en ik ben voor een scheiding van Brul-atheisten met een grote bek en de Staat ]

  quote van de week!!!

  Overigens ben ik niet tegen inenten maar de overheid zit compleet in de zak van de farmaceuten dat hebben we we gezien bij antirookhufter Ab Klink en zijn mexicaanse griep en nu hebben ze weer een nieuwe sars waar we ook weer bang van moeten worden.
  Ik vertrouw ze voor geen meter en als ik een keer dood ga aan een enge ziekte komt dat omdat ze voor de zoveelste keer wolf schreeuwen.
  Inentingen tegen mazelen en dergelijke zijn van voor de marktwerking dus dat zal allemaal wel snor zitten.
  Maar niemand kan gedwongen worden tot zoiets dat gaat me te ver of het nu religie is of iets anders mensen dwingen tot spuitjes is een brug te ver net als het rookverbod . De staat bezit ons niet ! !!!

 8. En over gods wil
  Meneer die Fries weet natuurlijk wel wat die mensen vinden .
  Die zijn van mening dat de natuur zijn werk moet doen en dus niet gemanipuleerd moet worden door menselijke ingrepen.
  Dat vinden anti-monsantodemonstranten ook .

  Er zit voor mij een logica in . Alleen ik blijf liever leven als het er op aan komt . Het is wat dat betreft niet gods wil . Volgens mij staat er in de bijbel ook helemaal niks over je laten inenten tegen de mazelen . Het idee is dat het leven is gegeven door god/moeder aarde en dat je dat moet nemen zoals het is .

  Die filosofie vind ik zeker niet achterlijk . Het is niet mijn idee maar het is zeker niet debiel .

  Punt wat het echter wat lastiger maakt is dat het om kinderen gaat die zelf niet bevoegd zijn daar zelf een keuze over te maken en tevens niet goed op de hoogte zijn van de gevolgen van zoiets.

  Je zou maar dood gaan als je ouders een bepaalde filosofie aanhangen .

  Maar zo lang mensen hun kinderen het leger in sturen of hun nek laten breken bij een rare sport vind ik het een beetje vreemd om hier moeilijk over te doen . Mazelen is namelijk tegenwoordig niet dodelijk alleen maar heel erg vervelend . Nooit gehad , ik had waterpokken maar volgens mijn moeder was mazelen een soort waterpokken plus .

 9. [vrije scholers en andere seculiere weigeraars]

  @bakra
  de vrije school is christelijk
  Heb er zelf opgezeten je werd doodgegooid met die bijbel .
  Er waren zelfs restricties over het afbeelden van Jozelf en Maria . Tevens restricties over hoe deze te spelen in de vele religieuze theaterstukken die we moesten opvoeren .
  Zo mochten Jozef en Maria elkaar nooit aankijken hun blikken mochten elkaar slechts kruisen want anders zou men kunnen denken dat ze liefde voor elkaar voelden wat dan weer de maagdelijke ontvangenis van Maria in twijfel zou trekken.
  Die hele school is doordrongen van het christendom . Dat er veel niet christelijke ouders hun kinderen er op zetten omdat het rare hippies zijn doet daar niets aan af .

 10. aanvulling

  Christendom MET heidense gebruiken . Meiboom zoals de nazi’s deden moesten we ook doen en met sint jan moesten we over het vuur springen (allen de jongens al neem ik aan dat tegenwoordig ook de meisjes over het vuur mogen springen) heiligenverering in heidense zin was zeer prominent . Dat hadden ze dus gemeen met de nazi’s die waren daar ook heel erg mee bezig . Komt natuurlijk ook uit dezelfde bron .
  Ik zeg hiermee dus niet dat de vrije school een nazischool maar veel zaken uit de tijd van Steiner waren gemeengoed in Duitsland wat dus ook de nazi’s heeft beïnvloed in hun denken.
  Zo hadden we ook een soort van rassenleer op die school. Heel onschuldig . Wij waren Groningers en wij waren mensen van de zware klei , stug en stoer en diepe denkers dan had je ook mensen uit gebieden met zandgronden en die waren dan als het zand , vluchtig, uitbundig, vrolijk . Is ooit ook een schandaal geweest over dat bepaalde scholen negertjes als kindjes van de nacht zagen . Niet op die van ons al herinner ik me wel dat we bij het vak ‘menskunde’ en wat bizar soort antropologie kregen .

 11. Ik zou het niet weten welke belang is er om met God’s wil gemeenschap te hebben? Gemeenschap heb je normaliter met mensen.
  Mensen zijn degene die je hun eigen opvattingen over verschillende zaken proberen op te leggen, oftewel ze menen het Wil in pacht te hebben.

  Kortom:

  Fuck Haat. Fuck Xenofobie. Fuck Racisme. Fuck Discriminatie.

 12. kennelijk wil je dus met haat, xenofobie, racisme en discriminatie gemeenschap hebben terwijl je net zei dat je dat normaliter met mensen deed .
  Het kan verkeren

 13. @13, Ik heb reeds lange tijd gemeenschap met bovengenoemde sociale kwalen, je wil het niet weten, echt!

Reacties zijn gesloten.