Terug naar de negentiende eeuw met Jetta Klijnsma (PvdA)

Ik weet niet wat voor speciaal soort Stockholmpsychose het is waar die PvdA’ers zichzelf altijd weer in weten te werken, maar als je plannen zelfs VVD’ers zorgen beginnen te baren is het wel héél ernstig met je gesteld.

Dit is het geval met Staatssecretaris van Participatie Klijnsma, die ten eerste zeer sociaal-democratisch wil dat al die werkelozen gewoon maar eens moeten werken voor hun uitkering, zodat bedrijven fijn gratis arbeid krijgen, en die nu ook eindelijk eens af wil van dat getrut met langdurige zorg voor bejaarden. Dat moeten mensen gewoon maar weer zelf doen, en dan tegelijkertijd eens even fluks doorpakken met het korten op de uitkering van die profiterende bejaarden die lekker luxe bij hun kinderen in gaan wonen. Terug naar de negentiende eeuw met Jetta Klijnsma.

We moeten blijkbaar van deze atavistische toverkol gered worden door de Christenunie in de Eerste Kamer, maar zelfs Heleen Dupuis van de VVD begon zich dus af te vragen of dit wel helemaal lekker zit.

18 gedachten over “Terug naar de negentiende eeuw met Jetta Klijnsma (PvdA)”

 1. Dat loeder van een Klijnsma is gewoon een massamoordenaar zonder lijken….
  Dat mensen dat accepteren…..

 2. ‘Mantelzorg wankelt in de Eerste Kamer’

  En ik maar denken dat dit hele politieke cabaret al vanaf het begin aan het wankelen was. Pleister hier, niet na te komen toezegging daar, (VVD-)ministers en meer welke een brevet van onvermogen krijgen. En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan.

  Ik ga juichend op straat de Polka dansen onderwijl de Prinsenvlag in de hens stekende, op het moment dat dit macabere cabaret eindelijk valt. En anders maar een paar giertanks op het Binnenhof laten legen. Zo over Heleen Dupuis heen.

 3. Iedereen zou morgen binnen moeten moeten blijven. Ga je toch naar buiten doe het dan om de nederlsandse vlag te verbranden. Mss dat dan bij dat haagse tuig het kwartje valt.

 4. Het is kennelijk niet duidelijk dat Klijnsma gewoon de Brusselse opdrachten uitvoert.
  De pensioenafbraak b.v. is gewoon een Brusselse ‘aanbeveling’.
  Het Montesqueui Instituut, één van de vele EU propaganda clubjes, publiceerde iets van een half jaar geleden alle ‘aanbevelingen’.
  Verhofstadt riep wel in Buitenhofdat het Nederlandse pensioensysteem het beste ter wereld is, en dat hij wil (hij wil) dat de andere EU landen dat ook invoeren, de praktijk is het tegenovergestelde.
  Wat bij deze man niet verbaast.

 5. Nog even, Dupuis is bang dat op 22 mei de PVV de grootste wordt, dus nu nog even wat roepen om dat te voorkomen.
  Hoe de EU wind waait blijkt uit de laatste OESO aanbevelingen, hypotheekrente aftrek afschaffen, pensioenen verlagen.
  Waarom, dat lees ik nergens.
  Vermoedelijk om de EU sancties tegen Moskou te kunnen betalen.

 6. Foute boel Klijnsma. Ook bejaarde VVD’ers moeten in voorkomende omstandigheden inleveren. Dat wordt een moeilijk verhaal om te vertellen aan mensen die hun hele leven AOW-premie hebben betaald.

 7. Walgelijk rechts wanbeleid. En dit gaat ons op langer termijn veel meer kosten dan het oplevert. Maar dat is altijd al zo geweest met rechts = wanbeleid.

 8. Jongens, even een vraag – zit Jetta Klijnsma in deze regering voor VVD of voor PvdA? Of hebben die twee la gefuseerd?

 9. @ Nexus M. april 26th at 4:.24 pm
  Die twee hebben in 1980 een niet aanvalsverdrag getekend dat tot heden voortduurt. En de bevolking? die snapt er nog steeds niks van.

  poeterfruts – april 26th, 2014 at 9:08 am
  Waarom? Omdat een rechtse politicus vindt dat de overheid zich nergens mee moet bemoeien.
  Daarom. Puur ideologie, dus. Zonder eer op te letten dat het gewoon niet werkt.

 10. Jette Klijnsma ? Wat een monster ! Ik ben niet links of rechts maar dit mens deugt echt niet.

 11. Herkent Jetta Klijnsma zichzelf nog wel als een PvdA’ster? Jetta wees verstandig, kijk in de spiegel, en kap ermee! Je jaagt iedereen met je maatregelen naar de SP! En of het daar nu allemaal zoveel beter wordt???

 12. Natuurlijk herkent Jetta Klijnsma zichzelf nog wel als een PvdA’ster .. Dit is standaard sociaal democratisch gedrag .. Ook bekend als “de Kerk des Heilige Pluche “offerd men desnoods babies om het ritueel der pluche-bebibsing te kunnen volbrengen…

 13. Klijnsma is een giftig sekreet. Een tang die haar frustratie over haar eigen handicap nu lekker aan het uitleven is op werklozen. Een duivelin van asociale huize.

  Maar net als zij is deze hele regering in en in rot. Een kankergezwel dat door de Kiezer verwijderd zou moeten worden, aangezien de oppositie steevast mee blijft doen op de hoofdpunten terwijl ze alle afbraakplannen van dit Kabinet blijven gedogen en toelaten.

 14. Met die Jette stond ik samen op Het Plein in Den Haag om te demonstreren tegen de slechte ouderenzorg. Dat was toen dat mens nog weinig te vertellen had en toen zat de PvdA nog niet bij dit sloperskabinet. Nu die mankepoot een aardig baantje en inkomen heeft gekregen door met de VVD de sociale voorzieningen af te breken, blijkt het kreng een wolf in schaapskleren te zijn. Het moet een soort kick zijn om zelf als sukkelaar de miljoenen andere sukkelaars nog armer te maken dan ze al zijn. Doet mij denken aan gevangenkampen waar je gedetineerden aanstelt als kampbewaker. Heb je het zelf beter ten koste van de andere kampbewoners. In die tijd sprak men van collaborateurs: mensen die samenwerkten met de vijand. Die Kleinsma is de vijand van de arme kant van Nederland en collaboreert nu met de zetbazen van de rijke kant van Nederland. Ze steunt de kapitalisten en dat nog wel omdat er zo veel mensen dachten dat die Kale Samsom Nederland socialer ging maken. Volksverraders zou je ze ook kunnen noemen.

 15. Hallo, zit net de krant te lezen.
  AOW er moet misschien wel een gedeelte van zijn AOW inleveren wanneer ze bij iemand inwonen of iemand bij hen inwoont.
  Ik vraag me echt af waar dit beleid naar toe gaat hier in nederland.
  Alles wat zo zorgvuldig is opgebouwd, word rigoureus afgebroken.
  Volgens mij hebben alle mensen ook voor deze AOW jaren betaald en hard gewerkt.
  STOP MET DIE ONZIN.
  Ga geld halen bij de echtte rijken in dit land en bij de grote graers.

Reacties zijn gesloten.