Seniele Ivo heeft het moeilijk

Volgens geruchten kent Ivo Opstelten steeds meer problemen met het volgen van debatten.

Mensen in politiek Den Haag signaleren dat de hersens van de minister traag beginnen te worden. Hij snapt niet alles meteen meer, wat verergerd wordt door het feit dat hij flarden van gesprekken niet hoort en hij wordt ook vergeetachtig. Vandaar dat hij in Kamerdebatten, zoals gisteren, dingen soms twee keer zegt.
(Welingelichte Kringen)

Opstelten kwam altijd al enigszins seniel over. Maar de kwalen zullen inderdaad alleen maar erger worden.

5 gedachten over “Seniele Ivo heeft het moeilijk”

  1. Het pleit proberen te winnen middels het zinspelen op beperkte verstandelijke vermogens door ziekte of leeftijd vind ik beneden alle peil, over wie het ook gaat.

  2. Opstelten is zeer zeker niet seniel laat staan “te oud”. Hij is een meester in het in wollige taal verpakken van helemaal niets. Hij zegt niets, doet geen mededelingen en als hij een mededeling doet is die zonder inhoud. Verder trekken hij en Teeven samen met onze dictatoriale regering hun eigen plan, af en toe teruggefloten door de steeds meer als klapvee geïndoctrineerd wordende Tweede Kamer.

    De man is niet seniel, hij is (samen met en grotendeels dank zij Teeven en de rest van het Kabinet) gevaarlijk voor de Rechtsstaat. Al moet ik zeggen dat zijn weigering om gedachtenpolitie in te stellen mijn vertrouwen in zijn intenties een miniem stukje groter maakte.

  3. Eens met LRD.
    Zo verlaag je je tot het niveau van de Grote Blonde Leider, voor wie alle populistische trucjes zijn toegestaan.

  4. @Sjaak, zou je bewijzen kunnen leveren dat Ivo zeer goed kan koken en tevens de Zweedse taal machtig zou zijn, zou hem een zeer beroemde figuur maken.

Reacties zijn gesloten.