Ab Klink verkeek zich op marktwerking zorg – Gore eikel

'Drol. Waarschijnlijk door carnivoor uitgescheiden excrement, in weerzinwekkendheid dicht benaderd door Ab Klink (CDA)
Ab Klink (CDA)
Wij hebben onder onze reageerders, maar zelfs ook in onze redactie, mensen die dagelijks te maken hebben met zorg, en die inmiddels de moed in de schoenen is gezonken. Mensen die dondersgoed weten wat er mis is met de zorg. En die niet weten waar ze moeten beginnen om ooit nog te herstellen wat is aangericht door Ab Klink, minister van Volksgezondheid tussen 2007 en 2010. En de zijnen.

Ik roep niet snel om een Neurenberg II dat weten jullie van mij maar misschien kunnen we toch hier eens even een proefprocesje over opstarten. Of misschien moeten de zorgkosten eerst nog wat “de pan uitrijzen” en misschien moeten we nog wat “managers” inhuren en komt het vanzelf wel goed. Misschien moeten er nog wat patiënten “te duur” worden. Ik noem maar wat. Je weet het niet.

3 gedachten over “Ab Klink verkeek zich op marktwerking zorg – Gore eikel”

  1. Klink heeft de foute beslissing van vvder hoogervorst verder uitgebouwd ,u weet wel de man met de vinger in zijn strot hij had hem er verder in moeten douwen ,maar goed .Zinds de door hoogervorst ingeslagen weg van de marktwerking is het giganties uit de klouwen gelopen ,en het zal zo te zien nog verder stijgen kwa kosten .Leve demarktwerking .Zo is inmiddels al het geen wat is over gelaten aan de markt duurder slechter en nog slechter geworden ,bedankt heren en dames bestuurders .

Reacties zijn gesloten.