Domme nutteloze armen sterven eerder aan hartaanval dan slimme rijken

Ook al liggen ze in het ziekenhuis. Dat is wetenschappelijk onderzocht. Domme armen zeggen namelijk “OE OE OE geef banaan” als ze gevraagd wordt om hun klachten te beschrijven. Rijke succesvolle mensen zijn eerder geneigd te zeggen: “amice, wordt het niet eensch tijd dat u mijn rikketik vastlegt op den gevoeligen plaet”, tja en dan wordt dat peperdure maar broodnodige fotootje dus wél op tijd gemaakt. Succes is immers een keuze. Paupers moeten sowieso kapot, daar werkt de hele maatschappij hard aan mee, en nu boekt de medische stand dus aardige successen bij de Endlösung van de Pauperfrage. Chapeau!

5 gedachten over “Domme nutteloze armen sterven eerder aan hartaanval dan slimme rijken”

  1. Dit wetende zal bruin 2 laagst betaalden en ouderen en mensen met een uitkering nog verder korten .Zo los je ook een begrotings te kort op .Uiteindelijk hoe minder men te besteden heeft hoe moeilijker het is om gezond te leven.En dan speelt niet alleen de voeding een rol ook de stres vanwege het niet kunnen rondkomen .

  2. Deze vraag moet aan Minister Schippers gesteld worden want zij moet voor een oplossing van deze ernstige problematiek gaan zorgen.

  3. Kan ik altijd wat veronderstellen, doch gaat het om haar een echt probleem voor te leggen. Even buiten haar gebruikelijke verzekering beslommeringen.

Reacties zijn gesloten.