Bestrijd de hongersnood met zalm, spinazie en Boursin

Over dit recept zijn de meningen dus pas echt verdeeld. U bent gewaarschuwd.

Boursin adviseert zelf Boursin Cuisine Met Fijne Kruiden, normale zalm (ik neem aan zalm-moten) die je aan gort bakt en zwijgt verder over het type spinazie.

Zalm, nog nét niet in de pasta

Wij doen het anders. Overigens moet “wij” tussen aanhalingstekens want als ik het doe is het afschuwelijk. Wanneer mijn vriendin dit klaarmaakt is het echter super-lekker.

Wij gebruiken GEWONE Boursin (GEEN goedkope stink namaak rotzooi!), GEHAKTE spinazie en GEROOKTE zalm.

DISCLAIMER: dit recept is met name actueel vanwege de sterfgevallen n.a.v. het eten van gerookte zalm onlangs in de pers. Wij nemen hier afstand van! Sowieso kan je geen salmonella-vergiftiging oplopen als je iets goed bakt. Denk ik.

Men neme:

1 ui
1 pakje GEROOKTE zalm
1 pak Boursin (gewoon de normale Boursin kaas)
350 gr diepvries GEHAKTE spinazie (dus geen prut-spinazi)
400 gr pasta (van die wokkels)

Tegelijk:
-Kook de pasta al dente.
-Bak de ui en de (versnipperde) GEROOKTE zalm.
-Ontdooi de GEHAKTE spinazi in een anti-aanbak pan.
-Gooi bij elkaar. Roeren.
-Zout/peper toevoegen.

KLAAR.